Indústria

El nostre coneixement en imatge 2D, 3D e hiperespectral acompanyat de la nostra capacitat per a desenvolupar aplicacions de software personalitzades pot ajudar a assolir objectius tan importants per al projecte de visió, com serien:

  • Reduir el temps de llançament al mercat: No necessitarà començar desde zero el seu propi desenvolupament.
  • Garantizar la mejor calidad de producción: nuestras soluciones de visión por ordenador para imágenes 2D, 3D e hiperespectral garantizan una inspección estable y uniforme.
  • Augmentar la producció gràcies a l’ús d’última tecnologia del mercat.

Inspecció de qualitat en línia amb imatge 2D i 3D, validació de patrons, selecció de contenidors, anàlisi a alta velocitat, inspecció d’alt rang dinàmic, inspecció aèria i anàlisi hiperespectral per a la classificació d’aliments són només alguns exemples de projectes en els quals hem participat.

Té un projecte de visió per computador exigent? No dubti en trucar-nos. Els nostres enginyers li donaran suport des del principi per complir amb els objectius dels seus projectes.

Agricultura

La imatge hiperespectral té un ús clau en l’agricultura de precisió, donant informació química sobre els cultius, el sòl, les malalties i les plagues. El reg adequat, la quantitat de fertilitzants necessaris i els pesticides a utilitzar, no només augmenten el rendiment, sinó que també redueixen els costos de producció i l’impacte en el medi ambient.

La combinació de les nostres càmeres hiperespectrals i UAVs ofereix als productors i investigadors una forma més accessible i flexible de recol·lectar dades sobre l’estat dels cultius.

Gràcies al nostre equip multidisciplinari i als nostres pilots certificats, podem ajudar a garantir la millora en la producció i en qualitat del seu cultiu amb diferents serveis de teledetecció.

Consultoria d’imatges hiperespectrals, vols personalitzats per adquirir dades hiperespectrals calibrades o fins i tot proporcionar-li el dron completament equipat per encarar l’aplicació, són només algunes de les possibilitats que SOLPI pot oferir.

Investigació

Tant se val si l’objectiu del projecte se centra en un desenvolupament industrial d’ I + D o si està centrat en una investigació acadèmica, ens convertirem en un valuós suport per assegurar l’assoliment dels seus objectius.

Depenent dels seus antecedents i experiència, SOLPI pot proporcionar no només les eines de visió per computador més avançades per facilitar els èxits del projecte, sinó també solucions clau en mà i suport in situ per a departaments d’investigació sense antecedents en la matèria.

A causa del profund coneixement de les eines de visió per computador per imatge 2D, 3D i hiperespectral i l’extensa xarxa de proveïdors, els nostres clients poden obtenir de SOLPI la tecnologia més nova del mercat. Els nostres socis són proveïdors clau en el mercat de productes de visió per computador. Aquest fet ens permet oferir als nostres clients els millors productes per a la inspecció 2D, gravació de vídeo d’alta velocitat, imatges d’alt rang dinàmic, InGaAs i càmeres hiperespectrals, etc.

Algunes de les nostres col·laboracions de recerca anteriors inclouen camps tan diversos com medicina, microbiologia, oceanografia, agricultura, control de trànsit i esports.